Dátum: 2020 július 4. (szombat) | Ulrik

hírek

Bronzérmet nyertünk a serdülő ökölvívók Európa-bajnokságán!

Boksz szakosztály 2016-09-01

Fekete Iván súlycsoportjában(44,5 kg) 18 induló volt.

Iván az 5. helyen végzett, ami igen jó eredménynek tekinthető, ám a kint lévő szakemberek egyértelmű véleménye szerint még ezen túl is büszkék lehetünk rá!

Igen jól kezdett, hiszen a sorsolás számára volt legkedvezőtlenebb, mert a népes magyar csapatból első nap csak őnéki kellett bizonyítania, és tudjuk jól ez a teher nem kevés, az egész csapat további hangulatát adhatja meg egy jó kezdés ugyanis.

E terhet azonban nem csak, hogy képes volt legyőzni, de a grúzok elsőszámú válogatott versenyzőjét is sikerrel felülmúlta. A grúzra számolni is kellett Iván szüntelen rohamai és jól időzített ütései miatt. A pontozás 2:1 volt, ami kissé érthetetlen, de fő a győzelem!

Aztán nem történt ez másképp a következő, román nemzetiségű ellenfelével szemben sem, sőt (!) a második menetben TKO-t hirdettek ki s az újpesti fiú máris két győzelmet zsebelhetett be. Természetesen a továbbiakban is nagyszerűen öklözött és bár következő ukrán ellenfelétől szoros csatában alulmaradt, nagyon büszkék vagyunk rá!!!

GRATULÁLUNK IVÁN!

Kiss Hunor Levente súlycsoportjában(+76 kg)  10 fő induló versenyző volt. A legjobb nyolc között kezdett és boszniai ellenfelét hatalmas erőfölénnyel győzte le. A következő mérkőzésén már a döntőbe jutás volt a tét, ám a szakvezetés úgy látta Hunor a 3. helyezésével elérte a számára EB előtt kitűzött célokat, így a további töretlen fejlődésének biztosítása célzattal nem engedték a nagy rutinnal és mérkőzésszámmal rendelkező orosz bajnokkal mérkőzni.

Természetesen Hunor szeretett volna bizonyítani, nem rajta múlott a döntőbe kerülési esély, de számunkra ez a legfontosabb:

KISS LEVENTE HUNOR az UTE serdülő öklözője a 2016. évi EB III. helyezettje!

GRATULÁLUNK!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41